duminică, 30 august 2009

Iti fac pofta de un...Krushers?



Nu stiu altii cum sunt, dar eu abia astept sa ajung la un KFC sa incerc noua inventie marca KFC. Am citit pe numeroase site-uri (capital.ro, prwave.ro, comunicatemedia, foodandbar.ro etc.) si pe blogul KFC Romania despre lansarea produsului Krushers.
Romania este cea de-a sasea tara dintre cele 109 de tari din lume in care a fost introdus pe piata acest produs unic si de succes. Daca va intrebati ce este Krushers, atunci imaginati-va un mix de crema cu fulgi de gheata si de sos din cele patru arome (ciocolata, caramel, capsuni si maltesers) disponibile pe piata romaneasca de pe 5 august, in Sibiu si 6 august, in Bucuresti. De retinut ca produsul se vinde intr-un pahar de 300 ml si costa 6,5 lei. Mie deja imi vine sa ma imbrac si sa ma duc pana la cel mai apropiat KFC, avand in vedere cat de pofticioasa si curioasa sunt.
Pana atunci imi satisfac pofta cu ceva informatii din blogosfera tarilor care se bucura de ceva timp de minunata bautura-desert. O clienta din Filipine mentioneaza ca, in tara ei, Krushers este disponibil in trei variante: caramel, capsuni & banane si prajituri & crema si ca bautura cu iaurt chiar isi merita banii. De asemenea, pe un blog asian de nisa (arta culinara) feedback-ul dupa consumarea unui Krushers este pozitiv si denota entuziasm. Si reactiile bune de pe bloguri cu privire la gustul si savoarea produsului Krushers continua.
Acum va las si sper ca v-am facut si voua pofta de Krushers, ca mie mi-am facut deja!

5 comentarii:

Tatiana spunea...

Suna tentant si chiar mi-ai facut pofta de un Krushers,cand vin in Bucuresti ne tratam si cu asa o delicatesa!Merita incercat!

Denisa spunea...

Ma bucur ca am reusit sa-ti fac pofta:D

Anonim spunea...

impresionant.luati-ma si pe mine cu voi:))))

Denisa spunea...

bineinteles...numai sa fii acasa...

matsa spunea...

so... l-ai testat? :P cum a fost? :D