miercuri, 12 august 2009

Eu - cateodata si intotdeauna

Cateodata e placut sa stai in nestire, uitat pe pat cu telecomanda in mana. Cateodata mi se pare relaxant. Internetul a inceput sa ma oboseasca si sa ma plictiseasca uneori. Lipsa televizorului din anii de facultate probabil isi spune oful.
Cateodata gandesc prea mult. Cateodata gandesc total opus majoritatii.
Cateodata exagerez cu unele lucruri tocmai pentru ca le gandesc prea mult si le vad si le vreau in viata mea intr-o stare pura, inexistenta.
Cateodata ma apuc de scris aici fara a avea vreun subiect, gand in minte.
Cateodata imi si iese un text coerent si unitar.
Cateodata cred ca sunt prea perfectionista. Cateodata mint voit. Asa am mintit acum. Nu sunt perfectionista doar cateodata, ci intotdeauna. Iar asta pot sa zic ca e unul dintre cele mai mari defecte ale mele.
Cateodata sunt prea incisiva cu ceilalti. E felul meu de a protesta in ceea ce priveste ipocrizia multor oameni din jur.
Cateodata imi dau seama ca nu ma pliez prea bine pe lumea aceasta. Nu-mi place sa ma dau in bazdaganiile alea din parcurile de distractie, nu-mi place sa intru in mare, nu-mi place sa ma expun unor asa-zise plinuri de adrenalina. Pentru mine nu reprezinta decat stres si neplacere astfel de activitati.
Cateodata cred ca am imbatranit. Cateodata cred ca sunt plictisitoare, ca acum. Cateodata sau nu, dar macar intotdeauna eu.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Buna Denisa,
Iti amintesti de colega ta de la Mamaia? Ma bucur tare sa intru pe blogul tau sa mai vad ce mai faci. Eu nu cred ca ai imbatrinit, eu cred ca te-ai copt, dai in pirg. Desi e greu de inteles, a venit timpul culesului, a recoltatului. E pe sfirsite vara...

Denisa spunea...

Hei, Getaaaa....merci ca mi-ai vizitat blogul si merci pentru gandurile frumoase pe care mi le-ai lasat aici.