joi, 18 iunie 2009

Un cosmar cu numele Licenta:)

Am scapat de examenul de licenta, dar maine aflam ucigatorul verdict: crima sau doar tentativa. Intre timp, trebuie sa finalizez lucrarica in care facem noi pe savantii. Uf, m-a apucat paranoia, cred ca imi sterg poza de la profil, va imaginati voi de ce.
Acum trebuie sa fac argumentul: de ce mi-am ales eu tema respectiva (pentru ca trebuia sa poarte un nume), de la ce am pornit, unde am ajuns (dintr-un punct anume, logic, dar am facut o rotatie de 360 de grade), ce metodologie am folosit (urechea, asa se canta in general, dupa ureche) si alte chestii de genul.
Urmeaza partea a doua, daca sentinta de maine nu e fatala. Part II se rezuma la o intalnire de gradul 0: noi si Ei.
M-am facut mica. Da, si mai mica decat am fost, sunt si voi fi. Astept finalul cosmarului. Oare poate avea un cosmar happy end?

4 comentarii:

Irina - Andreea spunea...

cu siguranta ca da :D multa bafta! :)

Anonim spunea...

:-SS E ceva de speriat cu exemenele astea finale. Spun asta pentru ca am mai multi amici care sunt mega-bizi si foarte agitati, viata lor din ultimele luni reducandu-se la acest "cosmar", cum il numesti tu. ;))
Desigur ca vor trece toate si nu ma indoiesc ca "vei face o figura frumoasa"(cum se spune in fotbal).
Mult succes si stapanire de sine :)

Radu Z spunea...

"Uf, m-a apucat paranoia, cred ca imi sterg poza de la profil, va imaginati voi de ce."

Exact asta e motivul pentru care n am postat nimic despre licenta, examenul de licenta etc =)) Nu se stie cine si cum poate ajunge sa citeasca ceva compromitator :))...nu ca ar fi cazul la noi, dar asa, in general... :D

Unknown spunea...

Fii si tu mai optimista! Bafta si mult noroc!