joi, 24 decembrie 2009

Samsung Omnia II - Poarta toata tehnologia secolului XXI in buzunar!


Noul telefon mobil Samsung Omnia II a fost lansat in Romania in luna noiembrie, in cadrul evenimentului de MARCOM, publicitate online si networking "Noaptea Internectis". Samsung Omnia II face parte din categoria Windows phone-urilor, cu alte cuvinte, a smartphone-urilor, beneficiind de cea mai noua versiune Windows Mobile, respectiv 6.5.
Dintre toate cele 5 caracteristici principale - Windows Mobile 6.5, device pregatit pentru Business, display AMOLED, interfata optimizata pentru Touchscreen si performanta ridicata Multimedia - cea din urma ma uimeste cu adevarat. Camera cu care este dotat acest telefon este una de 5 Megapixeli CMOS si are ca facilitati adiacente Auto-Focus / Dual Power LED/ Face Detection / Smile Shot / Mobile Blogging / Geo Tagging / Photo Editor.
Aceasta camera poate inregistra clipuri de calitate DVD, pe cei 48 de GB spatiu de stocare. Browserul de fisiere multimedia este unul singur pentru imagini, muzica si filme. Imaginile sunt redate foarte bine pe ecranul mare. Pentru a face zoom pe o poza, este suficienta o miscare in sus sau in jos cu degetul (ca la iPhone). Telefonul are si accelerometru, asa ca trece automat in modul landscape cand este intors in pozitie orizontala.
Ca si cum nu ar fi de ajuns, Samsung Omnia II suporta jocuri 3D si filme cu o multitudine de codecuri.Te poti bucura de performantele sale Multimedia si de toate celelalte la fel de uimitoare 400 de ore, deoarece aceasta este noua autonomie imbunatatita fata de primul Samsung Omnia.
Performantele Multimedia ale telefonului Samsung Omnia II mi se par extrem de utile in viata de zi cu zi a unei persoane conectate la ritmul secolului XXI, deoarece mi se pare logic ca, din moment ce iti cumperi ceva mai mult decat un simplu telefon la care sa vorbesti si de pe care sa trimiti mesaje, sa ai parte de ceva mai mult decat in mod normal, si anume: de o camera foto capabila sa realizeze poze si filmulete calitative, de posibilitatea de a experimenta cele mai noi jocuri 3D, de a vizionafilme, atunci cand nu ai un televizor la indemana, de a-ti realiza sarcinile pentru facultate sau serviciu cu ajutorul browser-ului eficient de Internet, capacitatii de conectivitate la retele wireless, facilitati care presupun, de obicei, un calculator/ laptop, pe care nu-l ai la dispozitie.
Personal, din perspectiva capacitatii Multimedia deosebite, as folosi Samsung Omnia II pentru realizarea unor spot-uri pentru proiectele de la cursul de publicitate si reclama, pentru facut si modificat poze, navigat pe Internet, jocuri 3D. In plus, dupa ce mi-as face proiectele cu ajutorul lui, le-as trimite imediat prin e-mail, caci browser-ul de Internet functioneaza foarte bine.
Sincer, pe mine Samsung Omnia II m-a convins. Daca as avea banii necesari, l-as cumpara pe loc. Cum nu-i am, imi incerc norocul la diverse concursuri.

3 comentarii:

tatiana spunea...

Si pe mine m-ai convins de eficienta lui,asa ca mult noroc si bafta la concurs!

Denisa spunea...

merci mult...sa fie! desi e destul de dificil sa strangi atatea voturi...

http://www.aresdescargar.com.ar spunea...

Yo Webmaster, I respect your blog entries on this site. Please keep posting and I will return frequently! Be cool!