miercuri, 23 decembrie 2009

E vremea sa ne prefacem! E Craciunul!


Anul acesta i-am convins pe ai mei sa facem mai putine feluri de mancare pentru celebra masa de Craciun din simplul motiv ca pana le mancam pe toate treceau cateva zile bune si se pierdea si o gramada de timp in bucatarie, cand colindatorii sunau la usa sa raga sau sa miaune, dupa caz, pentru bani, evident!
Treaba cu spiritul Craciunului m-a innebunit si anul asta, ca de obicei! Sa fim mai buni, sa daruim, sa ne prefacem mai cu talent decat de obicei! Cel mai mult ma enerveaza ipocrizia si fatarnicia asta de Craciun (bine, in mod obisnuit ma enerveaza ipocrizia; adica, de pilda, daca eu nu suport pe cineva din motive intemeiate, atunci n-o sa ma vezi lingusindu-l si razand cu el ca si cum am fi cei mai buni prieteni; o minima conversatie ajunge si nu produce mult disconfort psihic). Dar revenind, chiar tre' sa vina 25 decembrie ca sa daruiesti si sa incerci sa fii mai de treaba cu cei din jur? Sa fim seriosi! Daca ai chef si te tin buzunarele, frigiderul si sufletul, o poti face chiar mai bine in celelalte zile ale anului.
Am plecat... sa ma uit la Mircea Badea. Si nu uitati, voi...aia multi care-mi cititi blogul, sa fiti mai buni, acum, ca tot a venit Craciunul; iar daca nu puteti, prefaceti-va! La unii tine si asta!

2 comentarii:

Tatiana spunea...

Ai dreptate,Denisa.Dar chiar si asa zilele cele mai fumoase din an sunt zilele Craciunului.Craciun Fericit iti doresc!

http://www.entraryahoo.com.ar spunea...

Wow, amazing site layout! Just how long have you been blogging for? You made blogging look simple and easy. The overall look of your web site is amazing, let alone this article!