marți, 29 septembrie 2009

Sa crezi in tine pana la capat!

La sfarsitul clasei a XII-a, am transformat cu sfiala si curiozitate o mica agenda gri intr-un carnetel cu amintiri pentru toata viata. Mai exact, l-am oferit colegilor binevoitori pentru a-mi scrie cateva cuvinte de "despartire", stiute fiind patetismul, melancolia si sentimentul ciudat al noului si al necunoscutului. "Ochi sfredelitori", "nu te voi uita in veci", "fata mereu cu zambetul pe buze" n-au reusit insa a egala o fraza care suna cam asa: "Denisa, nu uita ca tot ceea ce conteaza in viata asta este sa ai incredere in tine pana la capat!".
Cu fiecare competitie la care particip imi dau seama de adevarul acestor vorbe. Asa mi s-a intamplat si cu Olimpiada 2.0, cand am vazut castigatorii sau, si mai recent, cu admiterea la master, cand m-am gasit pe lista celor admisi la buget.
In seara aceasta este premierea participantilor la Olimpiada 2.0. De cand am inceput sa particip la concursuri de orice tip (primul a fost un concurs de circulatie rutiera, in clasa I), ador festivitatile de premiere. Si nu le ador pentru ca neaparat am castigat de fiecare data vreun premiu, ci pentru faptul ca am admirat intotdeauna persoanele care au incredere in ele pana la capat...

8 comentarii:

matsa spunea...

hehehe :) felicitari :* ma gandeam eu ce e cu atata KFC pe blogul tau :))

Tatiana spunea...

Felicitari din toata inima pentru cele doua reusite!Mult succes la master si intr-adevar: ,,Sa crezi in tine pana la capat!"

Anonim spunea...

Heeeey..felicitarile mele atat pentru premiul de la concurs, cat si pentru admiterea la master!
:D>:D<
Interesanta ideea cu carnetelul, ma gandesc sa o pun si eu in practica, dar mi-e teama de raspunsuri cosmetizate,pupincurisme...stii tu;))
Daca curiozitatea imi va invinge repulsia fata de ipocriti ramane de vazut:))

Denisa spunea...

@matsa: merci:)
@tatiana: merci:)
@georgiana: merci, o sa fii surprinsa:D

Katty spunea...

Felicitari pentru master! Am vazut ca si tu si Anca ati intrat la buget. Si eu tot la masterul asta de la snspa m-am inscris, dar la ID, ca sunt plecata din tara, pe o perioada nedeterminata...oricum, ma bucur ca, somehow, o sa fim colege! Although, it will be terribly boring sa invatam aceleasi lucruri, dar cu alte cuvinte...Pup!

Denisa spunea...

@katty: merci, si eu ma bucur pt tine, mai ales pt faptul ca esti plecata din tara...:D
si sper sa nu fie atat de boring masterul ales:D

Flori spunea...

I'm so damn proud of you:X

Denisa spunea...

@flori: multam':D:D ia sa vad daca m-ai trecut la blogroll:-?