luni, 19 octombrie 2009

Ultima noapte de primitivism, intaia noapte de internaut


Din cauza problemelor cu Internetul, de ceva vreme n-au mai curs randuri-randuri pe pagina aceasta ce aspira timid si modest la titlul de "blog personal". Eu sunt un om care poate afirma cu tarie, deseori, "toate mi se intampla numai mie". Sa ma explic. Avem cablu in casa de la un provider important de Internet, dar suntem mai multe persoane care au nevoie de net. Fiindca doar una dintre noi lucreaza si fiindca e (dupa cum stie toata floarea neintelectuala a tarii) criza, ne-am gandit sa ne luam un router de la un magazin specializat, si nu de la firma la care suntem abonate, ca sa dam mai putini bani pe el si, evident, sa platim un singur abonament. Figura noastra a tinut foarte putin, intrucat nastrusnicul router n-a mai binevoit sa-si aprinda beculete de wireless intr-o zi cu soare ce a devenit brusc neinsorita la figurat. Din acea zi, eu am fost privata de soarta de la a avea net pe laptopul personal, dar intr-un mod barbar: cablul de net mergea, dar bagat in calculator, nu in router si nici in laptopul meu, celelalte persoane prindeau o retea wireless de la vecini, vecini, care, desigur, nu se aflau si in apropierea mea. Frustrant, nu?
Acum s-a rezolvat problema cu routerul si...dupa zile lipsite de binefacerile tehnologiei, iata-ma din nou printre internauti.

P.S.: A propos de cuvantul care ne guverneaza si de fenomenul economic care ne afecteaza viata de ceva timp, ati vazut sacosele alea pe care scrie negru pe alb "Criza nu exista"?:))

2 comentarii:

Adrian Manolache spunea...

bine ai revenit ;)
stii cum e totul e bine cand se termina cu bine;)

P.S: schimba linkul meu la blogroll http://adrianmanolache.com

http://inversioncredito.com/como-hacer-un-plazo-fijo/ spunea...

It took me awhile to realize that its not actually named Saginasty. Haha. We miss you guys! Hal is completely adorable...and getting so big! Thanks for the update! :) Hope you guys find enough warm clothes so you don't freeze.