joi, 4 decembrie 2008

Amalgam, dar ghetele?

Ma tin de mult sa mai scriu ceva aici si uite ca imi dau drumul in sfarsit. Intre timp am avut parte de ambuteiaju' CFR-bilet vot gratis (noroc ca la capitolul asta sunt foarte constiincioasa si mi-am luat de joi dimineata, de cum am facut ochi), de controlori iritati ("dea, numai la noi reduceri, gratuitati, m-am saturat pana peste cap"- domnii aveau de verificat cnp-ul, un lucru dificil, intr-adevar; eu cred ca-i durea mai tare faptu' ca pentru prima data in istorie -probabil- toti studentii aveau bilet- chiar daca unii au stat si 4 ore la coada, e, ce mai conteaza).

Am fost sa votez, n-au iesit cei pe care i-am votat.

Am inceput sa dau banii pe carti, ca in bibliotecile noastre studentesti nu "prea" se gasesc carti noi, de actualitate, din domeniu; cartile sunt numai peste 30 de lei, cred ca le e poleit cotorul cu aur.

Ma streseaza in fiecare zi gandul lucrarii de licenta si incerc pe cat pot sa mai citesc cate o carte.

Tema mea de diploma deja a inceput sa apara si in visele mele: visez blog-uri, da, titluri de carti (asa-s eu, mai stresata, nu ma simt in regula daca nu am un motiv de grija:D).

A propos de Mos Nicolae, cand eram mica eram foarte egoista (bine, nu stiu sigur daca e corect zis "eram":D ). Intr-un an, in Ajunul mai sus-numitului, aveam drept musafiri niste rude cu tot cu al lor copil. Cum venise vremea facutului ghetutelor (vorba vine, la mine erau toate ghetutele si toti pantofii, sandalele, slapii si tot ce reprezinta articol de incaltat), m-am dus pe hol, am bagat (ca sa nu zic "ascuns" ca suna nasol) toate incaltarile celorlalti (mama, tata, si rudele aferente) in dulap si mi-am insirat angelic toata munitia, desigur, lustruita in prealabil:). Finalul n-are rost sa-l mai povestesc, vorba aia, gestul conteaza, iar al meu a fost unul ales : nu a fost, asa cum va ganditi, sa nu imparta mosul darurile mele la toate cizmulitele straine, ci sa nu se supere mosul ca acele persoane nu erau in seara aceea acasa la ele sa-l astepte.

Hei, ma crede careva?

2 comentarii:

Unknown spunea...

Denisa poate ca are grija Mos Nicolae si anul acesta de ghetele tale!

Anonim spunea...

sper, draga Tatiana, o sa vedem daca asa o fi:))