marți, 10 martie 2009

Jungla umana e invadata de maimute!


In ultima vreme m-au tinut ceva carti de vorba si m-a batut la cap un proiect, astfel incat n-am mai avut timp de aproape nimic. De citit bloguri, am tot citit, dar de scris, dupa cum se vede...
Am observat ca, intre timp, a mai aparut o noua "vedeta", adica "vid-eta" prin barfoidele romanesti: Tarzan, parca asa am zarit pe ziarul "oamei" care era langa mine in metrou, dar nu ala din jungla (ala e perimat), ci ala de a condus TIR-ul topaind la volan "de plictiseala"; a aparut pe youtube, logic, si de-acolo i s-a tras vedetizarea in stil loto: in "Poti-Poti", in "Soarele" s.a.m.d. Titlul era cu litere cat capul motanului cu o masea umflata: "Tarzan, soferul care a condus dansand, iubeste aceeasi fata de patru ani!". Imediat am facut niste conexiuni pline de abstractitate cu neuronul meu jumatate (ca doar atat cica au blondele) si m-am gandit: pfoai, iti dai seama, daca iubea in patru ani patru fete? Istoria lui de viata ar fi devenit exercitiu de dictie si i-ar fi luat varza de la gura caprei. Ntz, ntz, ce chestie... Ca sa nu fiu rautacioasa, cum toata lumea imi tot reproseaza ( de parca ei ar fi mana vazduhului), cred ca, de fapt, foile Poti-Poti au vrut sa sugere cu totul altceva prin acel articol de prima pagina: emanciparea lui Tarzan. Da, Tarzan si-a dat seama, tardiv, ce-i drept, ca "Cita" nu merita sa fie inselata cu Jane. "Cita", de altfel, e fata "buna" in zilele noastre: s-a epilat definitiv cu laser, si-a pus silicoanele peste tot unde e posibil si imposibil, si-a reparat fata lasandu-si insa, in scop de "remember" buzele tuguiate si groase, si-a lungit picioarele prin operatie de intindere a oaselor, si-a lasat unghiile sa creasca (pe ideea cu cat mai lungi, cu atat mai bine) si s-a dus pan' la D & G sa-si ia carpe. Astfel, "Cita" prin a ei naturalete blanda a rapus-o pe Jane, cea uncool, caci, Tarzan, de patru ani incoa' nu mai are ochi decat pentru ea. STOP!
Ce dracu' e cu lumea asta? Numai la bani, "tzoape", masini si vuitton-oane viseaza.
Stop maimutarizarii! Si vorba unei profe: "Fortati-va sa fiti destepti, s-ar putea sa va iasa!".

(A propos de vis, azi-noapte am visat ca o vizitam pe Madonna la spital si...culmea, era atat de frumoasa. I-am dus de mancare si era cam infometata, a mancat tot intr-o clipita!).

2 comentarii:

Liana10 spunea...

Tare de tot! Cautam o poza cu Cita si am dat de blogul tau. Scrii foarte bine, imi place ;-)

Anonim spunea...

If you smile when one is around,you really mean it.
[url=http://spyderjacketssale.weebly.com/]spyder jackets[/url] spyderjacketssale.weebly.com
[url=http://www.uggbootssnow.info/]snow ugg boots[/url] www.uggbootssnow.info
[url=http://fox-fur-ugg-boots.blogspot.com/]fox fur ugg boots[/url] fox-fur-ugg-boots.blogspot.com
Knowledge, in truth, is the great sun in the firmament.Life and power are scattered with all its beams.
Burberry bags www.burberrybags.info
short ugg boots classic-short-ugg-boots-5825.blogspot.com