sâmbătă, 21 martie 2009

Ganduri de om stresat

Habar n-am despre ce o sa scriu in acest postulet. N-am nicio idee. Ma oboseste in fiecare zi gandul ca tre' sa scriu la licenta, ca tre' sa vina sesiunea si apoi examenul de licenta cu tot cu prezentarea lucrarii. Si ma oboseste atat de tare incat nu prea mai reusesc sa fac ceea ce el imi zice constant.
Ma enerveaza ca sunt o persoana atat de stresata.
Ma enerveaza ca tre' sa facem atatea pentru o diploma care fara master nu prea mai conteaza azi prea mult. Ma enerveaza Bologna si cu sistemul ei cretin! Ma enerveaza ca n-am facut 4 ani de facultate, ci doar 3. In primul an incepi sa te acomodezi si tu ca omu', in al doilea te-ai acomodat deja si parca ti-e bine, iar in al treilea, cand deja stii cum merg toate treburile si cat si ce sa inveti ca sa iei nota dorita la o anumita materie, zbang, ai licenta pe cap. Si e atat de grea incat te cocoseaza. Ajungi sa mergi ca o babuta, desi tu ai doar 22 de ani. Chipul tau si-a pierdut seninatatea de student si s-a intunecat de grija foilor enervant de albe, a cartilor, a ideilor de demonstrat in fata comisiei formate din profesori emeriti. Da, te duci tu, pandelica, sa le zici lor cum sta treaba cu una, alta, in timp ce ei te pot desfiinta doar din 2-3 cuvinte.
Stiu, sunt si pesimista.
Cu Dumnezeu inainte!:)

P.S. : Data urmatoare o sa scriu despre specificul persoanelor nascute in zodia scorpionului.

5 comentarii:

Irina - Andreea spunea...

o sa fie ok, iti zic eu din "experienta" mea de studenta :)) si totusi, sunt sigura ca o sa termini cu bine >:D<

Teodor spunea...

Avand in vedere ca si eu sunt scorpion, abia astept urmatoarea postare :) be sure I'll comment it also. (P.S. te-am descoperit pe Google - postul despre Yiruma - River flows in you) Gata, you've been bookmarked :) Teo

Anonim spunea...

Incerc sa inteleg stresul.Banuiesc ca e ca o un biscuite uscat care de ce sta mai mult in apa se umfla,se umfla ...si daca nu il scoti cum trebuie se face terci.
Multa putere de munca, inspiratie si concentrare iti doresc.
[astept urmatorul post:)]

Radu Z spunea...

"...te duci tu, pandelica, sa le zici lor cum sta treaba cu una, alta, in timp ce ei te pot desfiinta doar din 2-3 cuvinte." I couldn't have said it better myself! :) btw, astept postul cu scorpionii :)) (fiind unul :P )

Anonim spunea...

@Irina: merci,si eu, desigur, sper sa se intample asta:D

@Teodor: Nu am dat link-ul acestui "blog" decat la cateva persoane. Putinele persoane care ma citesc si pe mine m-au gasit din intamplare. Imi place ideea asta a descoperirii blogului; nu vad nicio satisfactie in a pune la status link-ul blogului sau, si mai rau, in a da mass, chiar daca am peste 400 de persoane in lista de messenger:)

@georgiana: merci pentru urari sau "sa fie!", asa cum zicea diriga de latina ca trebuie raspuns la "bafta!":))

@radu: abia astept sa scapam de treaba care incepe cu "L" si se termina cu "ta" si sa citesc pe blogurile colegilor posturi despre pataniile de la "L-ta":)))