luni, 16 martie 2009

Despre cum se face o teza de licenta

N-o sa vorbesc despre ce am zis in titlu, a fost doar de amuzament.
In ultima vreme citesc cand pagini din carti, cand bloguri, cand ma uit pereti, cand pe geam, cand ma gandesc la 70 de pagini albe ce asteapta sa fie umplute cu ganduri argumentate academic, lucru demn de un adevarat student in anul 3. Niciun rezultat maret pana acum. Probabil tre' sa inversez ordinea: cele 70 de pagini albe, uitat pe geam, pe pereti, pe bloguri si ... la carti nu mai ajung ca apar caii verzi.
Astept ideea stralucita, ideea mesianica care sa ma scoata din amorteala. Si tot astept. Stiu c-o sa vina. Intotdeauna a venit. Constat ca ideea salvatoare e un fel de dar de la Mosneag (cu tot respectul!). Dar e prea tarziu Craciunul ca sa mi-o aduca. Invoc generozitatea lui Santa si apoi, cu bun simt, ii ordon sa-mi dicteze ce sa scriu. Am zis!
P. S.: Astazi am visat fragmente nescrise din licenta, dar nu mi le mai amintesc.
Concluzia 1: Mosneagul isi bate barba de mintea mea.
Concluzia 2: Nu va puneti cu Mosu' ca va mai iese licenta din parti!
Concluzia 3: Nu, n-am innebunit, doar dau impresia... din plictiseala.

5 comentarii:

Irina - Andreea spunea...

sunt convinsa ca va iesi foarte bine pana la urma :D si ca un aproapo, si acum te mai lauda profa de latina :)

Denisa spunea...

aoleu:))

Irina - Andreea spunea...

si de fiecare data spune asa: "o stiti voi pe B.Denisa...de la mine din clasa. Daaaaa, o fata exceptionala...o stiti, nu?" si mie imi vine sa zic "Da...si o bloggerita pe masura" ;))

Anonim spunea...

Eu- bloggerita? Nu, nicidecum. Eu scriu de placere, de relaxare si nu acord prea mare importanta blogului in sine, ci scrisului. Poate la vara dupa licenta o sa ma ocup cum trebuie de el:)

Irina - Andreea spunea...

cred ca si asta tot asa se numeste :)