marți, 29 decembrie 2009

Rugaminte: votati-ma cu 5 stelute!

De cateva zile am o noua preocupare. Vreau sa castig concursul Samsung Omnia II -" Cea mai votata recenzie a unei facilitati". Stiu ca v-am mai rugat o data sa ma votati, dar revin cu aceasta rugaminte. De data aceasta va dau link-ul direct unde imi doresc sa-mi dati 5 stelute, va rog frumos, daca vreti. Link-ul e acesta.

Se poate vota 1 singura data de pe un IP. Este important sa-mi dati 5 stelute, deoarece se vor lua in considerare doar concurentii care au minim 4 rating. Va multumesc anticipat. Sper sa castig!:D

Ii rog pe cei care detin un blog si sunt draguti sa-mi dea o mana de ajutor sa posteze link-ul unde am nevoie de voturi de 5 stele sau bannerul. Merci anticipat! Astept sustinatori:D. Sper sa nu astept mult si bine:))

3 comentarii:

Anonim spunea...

mau scos din concurs si aveam 18,000 de voturi urat :))

Adrian Enaru spunea...

Salut, Denisa! Am observat ca si recenzia ta a primit un numar masiv de voturi negative. Eu am incercat sa semnalez organizatorilor toate neregulile sesizate pana acum. Si, spre satisfactia mea, au fost descalificati cei care au apelat la mijloace interzise. Mie, de exemplu, mi-au aparut in numai cateva ore in jur de 1300 de voturi. Aveam 80 si ceva. Am si un cerc de suspecti, sa zic asa. :) Asa cum am mai zis, sunt sanse minime sa castig. Dar asta nu ma impiedica sa lupt pentru sansele celor indreptatiti sa castige. Numai bine!

Irina - Andreea spunea...

te-am votat, bafta! :D